Κύριες διδασκαλίες του μηνύματος.


   Το σπέρμα του ερπετού.

Το σπέρμα του ερπετού.

Στην αρχή η Εύα δεν έφαγε κάποιο μήλο. Είχε σεξ. «Με τον Αδάμ;»λέτε. Όχι. Ο Αδάμ ήταν ο σύζυγός της. Ήταν με το ερπετό. Το ερπετό δεν ήταν κάποιο φίδι. Αυτό έγινε αφού ο Θεός τον καταράστηκε (Γεν 3). Ήταν ένα όρθιο ζώο που μπορούσε να μιλήσει και του οποίου το σπέρμα μπορούσε να αναμειχθεί με τη γυναίκα. Κάποιοι μπορεί να τον αποκαλέσουν ως τον ελλείπον κρίκο, αν και ο Θεός δημιούργησε όλα τα όντα, συμπεριλαμβανομένου και του ερπετού. Το αποτέλεσμα αυτής της ένωσης ήταν ο Κάιν, η Βίβλος λέει ότι ήταν «του» πονηρού. Αυτό σημαίνει «γεννημένος από». Η κατάρα της Εύας ήταν ο πόνος της γέννας. Αυτός ήταν ο λόγος που ο Χριστός έπρεπε να γεννηθεί από «παρθένο» - για να παρακάμψει τη γενετική της ανθρώπινης φυλής που είναι αναμιγμένη με το ερπετό. Η κατάρα του φιδιού ήταν «ἐπὶ τῆς κοιλίας σου θέλεις περιπατεῖ». Τότε ήταν που έγινε φίδι. Η Βίβλος λέει «Νώε ήταν τέλεια σε γενιές του". Ήταν τέλειος μεταξύ των συμμαθητών του, και ήταν σε επίσης το τελευταίο καθαρής φυλής γιος του Θεού. Από τότε η γενετική της ανθρώπινης φυλής ήταν μπερδεμένη. Ο Θεός είπε στη γυναίκα ότι το σπέρμα της θα νικήσει το σπέρμα του ερπετού. Ο Αδάμ κάλεσε το όνομα της συζύγου του Εύα, διότι αυτή είναι η μητέρα όλων των ζώντων (Γεν 3:20). Ο Αδάμ δεν ήταν ο πατέρας όλων των ζώντων.

Λήψη (Αγγλικά)   "Serpents Seed"

Δείτε...   Τα προπατορικό αμάρτημα.
για περισσότερες λεπτομέρειες.


   Η Θεότητα.

Η Θεότητα.

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι ο Θεός αποτελείται από τρία άτομα. Έναν Πατέρα, Υιό και Άγιο Πνεύμα. Είμαι ένας πατέρας, ένας υιός, και ένα ανθρώπινο ον. Αλλά έχω μόνο 1 όνομα. Τα λειτουργήματα του πατέρα, του υιού και της ανθρώπινης οντότητας, εξαρτώνται από την σχέση με άλλους. Ο Θεός είναι το ίδιο. Στην Παλαιά Διαθήκη ο Θεός είχε μια σχέση με εμάς ως «Πατέρας». Όταν φανερώθηκε στη γη ως Σωτήρας μας, κλήθηκε ο «Υιός του Θεού», και από την ίδρυση της εκκλησίας την ημέρα της Πεντηκοστής (Πράξεις 2) έγινε το Άγιο Πνεύμα που ζει στην εκκλησία Του. Είναι μόνο ένα πρόσωπο, ωστόσο, που τον καλούμε Ιησού Χριστό. Ο απόστολος Παύλος Τον συνάντησε μία ημέρα ως φως λαμπρότερο από τον μεσημεριάτικο Ήλιο (Πράξεις 9). Ο Παύλος είπε: «ποιος είσαι Κύριε». Ο Παύλος ήταν ένας Εβραίος και γνώριζε ότι εκείνο το φως ήταν το ίδιο με εκείνο που οδήγησε τα παιδιά του Ισραήλ έξω από την Αίγυπτο. Τον κάλεσε Κύριο. Ο Κύριος του απάντησε: «Εγώ είμαι ο Ιησούς».

Λήψη (Αγγλικά)   Godhead Explained

Δείτε... Τα Θεότητα του Ιησού Χριστού.
για περισσότερες λεπτομέρειες.


   Βάπτισμα στο νερό.

Βάπτισμα στο νερό.


Βάπτισμα. - 1933.

Το βάπτισμα στο νερό, σήμαινε ότι η παλιά μας ζωή ήταν νεκρή και θαμμένη, και ότι τώρα δεχόμαστε την ζωή του Χριστού μέσα μας. Ήταν πλήρης βύθιση, όχι πασπάλισμα, και χρησιμοποιούσαν το όνομα του Κυρίου Ιησού Χριστού, όχι τους τίτλους του Πατρός, του Υιού και του Αγίου Πνεύματος, που χρησιμοποιούν οι εκκλησίες. Αυτό ήταν ένα καθολικό δόγμα και οι προτεστάντες απλά το συνέχισαν. Αυτό είναι επειδή το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος είναι ο Κύριος Ιησούς Χριστός. Κάθε άτομο που βαφτίστηκε στο βιβλίο των Πράξεων ήταν στο όνομα αυτό. Το παρομοιάζω αυτό σαν μια τελετή του γάμου, όπου μια κοπέλα δεν παντρεύεται φίλο, υιό, και ανθρώπινο ον, αν και όλα αυτά είναι αλήθεια, αλλά παίρνει το όνομά του.

Δείτε...   Νερό Βάπτισμα.
για περισσότερες λεπτομέρειες.


   Γάμος και διαζύγιο.

Γάμος και διαζύγιο.

Αδελφός Μπράνχαμ ξεκινά αυτό το μήνυμα, εξηγώντας υπάρχουν δύο σχολές σκέψης. Αυτά είναι νομικισμό και Καλβινισμός και ότι και οι δύο είναι άδικο. Οι περισσότερες εκκλησίες είναι ισχυρή για τη νομική πλευρά, αλλά πρέπει να είναι θυμήθηκε την ύπαρξη μια πτυχή της χάριτος.

Ενώ επιδιώκει από τον Κύριο για αυτό το μήνυμα στους λόφους πάνω από Τούσον, ο πυλώνας της Φωτιάς φάνηκε ανεβοκατεβαίνοντας ανωτέρω ένθα προσευχόταν. Τα παιδιά σχολικής ηλικίας αφήσει έξω από το σχολείο για να παρακολουθήσουν το θέαμα που.

Ανατρέξτε The Acts of the Prophet - Chapter 13 - God is Light. (Αγγλικά)

Λήψη (Αγγλικά)   Marriage and Divorce


  Η Αγία Γραφή λέει....

καθ᾿ ἥν δὲ ἡμέραν ἐξῆλθεν ὁ Λὼτ ἀπὸ Σοδόμων, ἔβρεξε πῦρ καὶ θεῖον ἀπ᾿ οὐρανοῦ καὶ ἀπώλεσεν ἅπαντας.

Ὡσαύτως θέλει εἶσθαι καθ᾿ ἥν ἡμέραν ὁ Υἱὸς τοῦ ἀνθρώπου θέλει φανερωθῆ.

Λουκάς 17:29,30


   Λήψη ( Αγγλικά ) ...


Hub μηνύματος....Επιλέξτε τη γλώσσα σας και κατεβάστε δωρεάν μηνύματα του Αδελφού Μπράνχαμ.


Το μυστήριο του Χριστού.

Αγγλικά Ιστοσελίδα του Ενημερωτικού

Το βιβλίο της Αποκάλυψης.

Η Αρπαγή έρχεται.

 

Μείζονες διδασκαλίες του μηνύματος.

Η υπερφυσικό σύννεφο.

Πυλώνα της φωτιάς.

 

Καλά νέα.
Ο Ιησούς πέθανε για την αμαρτία σας.

Νερό Βάπτισμα.

 
 

Η Σεκίνα δόξα του Θεού.

Ο τάφος είναι άδειο
Αναστήθηκε.

Επτά εκκλησίες της Ασίας.

Επτά σφραγίδες.

Τα Θεότητα εξήγησε.

Προπατορικό αμάρτημα. Μήπως ήταν ένα μήλο την;

Το όνομα του Θεού.

Το Όραμα Της Πάτμου.

Η διδαχή Βαλαάμ.

 

H διδαχήν των Νικολαϊτών.

Κάντε κλικ σε μια εικόνα για να κατεβάσετε την πλήρη εικόνα.


Stature of a Perfect Man
(Αγγλικά)

Στύλη πυρός. - Ώμος

 

Οι 3 σφαίρες του ανθρώπου.

Οι επτά διαστάσεις.

 

Φως σε μια πυραμίδα από βράχο.

Υπότιτλους βίντεο κλιπ.


Η εκστρατεία του Σικάγου.