Η Αρπαγή έρχεται.


   Ο προφήτης Ηλίας.

Ο προφήτης Ηλίας.

Στον Μαλαχία 4:5-6 ο Θεός είπε ότι θα μας στείλει τον Ηλία τον προφήτη, πριν τη μεγάλη και επιφανή ημέρα του Κυρίου. Όταν ο Ιησούς ρωτήθηκε γιατί οι διδάσκαλοι, είπαν ότι ο Ηλίας θα έρθει πρώτα, τους είπε ότι ο Ηλίας θα ερχόταν και θα αποκαταστούσε όλα τα πράγματα. Εν συνεχεία τους είπε ότι ο Ηλίας είχε ήδη έρθει και αναγνώρισε τον Ιωάννη τον Βαπτιστή ως αυτόν. Όταν ο Ιωάννης ρωτήθηκε «ποιος είσαι;» είπε «Είμαι η φωνή βοώντος εν τη ερήμω». Αυτό ήταν Ισάιας 40:3. Έτσι, ένας άνθρωπος χρισμένος με το πνεύμα του Ηλία έπρεπε να έρθει και να «αποκαταστήσει». Πιστεύω ότι ο Γουλιέλμος Μπράνχαμ ήταν αυτός ο προφήτης για να αποκαταστήσει τα πράγματα που είχαν παρεκτραπεί προς την πλάνη. Μπορεί να σκέφτεστε ότι ακούγεται παράξενο, αλλά ο Θεός αποδείκνυε ξανά και ξανά ότι αυτή δεν ήταν μια συνηθισμένη διακονία, με οράματα, υπερφυσικές πράξεις, ακόμη και με ανάσταση νεκρών (μετά από επικύρωση από γιατρούς). Είμαστε ακριβώς στη στιγμή της επιστροφής του Ιησού - την φοβερή ημέρα του Κυρίου.


   Ανάθεση Αγγέλου.

Ανάθεση Αγγέλου.

Μια νύχτα το 1946 ο άγγελος του Κυρίου τον συνάντησε πρόσωπο με πρόσωπο και του είπε ότι είχε προορισθεί να φέρει μια δωρεά θείας θεραπείας στον κόσμο. Ο άγγελος του είπε ότι του δίνονταν δύο σημεία για να αποδείξει ότι ήταν απεσταλμένος από τον Θεό. Σύντομα ανακάλυψε ότι το πρώτο σημείο ήταν, από την ίδια του την φύση, σωματικά απαιτητικό, κρατώντας τα χέρια των άρρωστων ανθρώπων, νοιώθοντας τις δονήσεις των θανατηφόρων ασθενειών τους να ταξιδεύουν από το χέρι του προς την καρδιά του. Σε αυτές τις πρώτες ημέρες της διακονίας του θα προσεύχονταν για εκατοντάδες ανθρώπους κάθε νύχτα έως ότου αισθάνονταν ζαλάδα και σχεδόν λιποθυμούσε από την εξάντληση. Στη συνέχεια, το δεύτερο σημείο ήρθε και αποδείχθηκε να είναι σωματικά πιο κουραστικό από το πρώτο. Όταν το χρίσμα του Αγίου Πνεύματος άρχισε να διακρίνει τα προβλήματα των ανθρώπων, κάθε όραμα εξαντλούσε τόσο μεγάλο μέρος της ενέργειάς του, που μπορούσε να προσεύχεται μόνο για περίπου 15 με 20 άτομα κάθε βράδυ. Ο άγγελος είπε ότι αν μπορούσε να κάνει τους ανθρώπους για να τον πιστέψουνε, καμία ασθένεια θα μπορούσε να αντισταθεί στις προσευχές του. Όταν διαμαρτυρήθηκε ότι οι άνθρωποι δεν θα τον πίστευαν, λόγω του μικρού του κύρους, τότε ο Θεός πρόσθεσε τα δύο σημεία ως απόδειξη για την ανάθεσή του.

Λήψη Αγγλικά

55-0117  How the Angel came to me.
The acts of the Prophet - The Angel Appears.

   Η στήλη πυρός.

Η στήλη πυρός.


William Branham.

Στο Χιούστον, Τέξας, τον Ιανουάριο του 1950 μια καταπληκτική φωτογραφία πάρθηκε από τα Douglas Studios. Στη φωτογραφία εμφανίστηκε ένα φως πάνω από το κεφάλι του Αδελφού Μπράνχαμ με τη μορφή φωτοστέφανου. Το αρνητικό εξετάστηκε από τον George J. Lacy ο οποίος ήταν εμπειρογνώμων αμφισβητούμενων εγγράφων, προκειμένου να διαπιστώσει κατά πόσον θα μπορούσε το φως να είναι αποτέλεσμα λάθους έκθεσης, εμφάνισης ή ρετουσαρίσματος. Η έρευνα οδήγησε στο να πιστοποιήσει πλήρως το γεγονός ότι η φωτεινότητα προκλήθηκε από φως που προσέπεσε στο αρνητικό. Αυτή η εικόνα έχει κρεμαστεί στην αίθουσα θρησκευτικής τέχνης στην Washington DC, ως το μόνο υπερφυσικό ον που φωτογραφήθηκε ποτέ.

Λήψη Αγγλικά
  53-0509  Pillar of Fire. - William Branham


   Το σύννεφο.

Το σύννεφο.


Pearry Green.

Στις 22 Δεκεμβρίου του 1962, μια πλήρη δύο μήνες πριν από την εμφανίστηκε το σύννεφο, ο αδελφός Μπράνχαμ έλαβε ένα όραμα, ενώ κάθεται σε ντεν του σε Jeffersonville, Ιντιάνα, μία από τις χιλιάδες των οραμάτων που έλαβε στη διάρκεια της ζωής του. Στις 31 Δεκέμβρη του 1962, που σχετίζονται αυτό το όραμα να εκκλησίασμά του σε Μπράνχαμ Tabernacle, σε Jeffersonville. Τα λόγια του ακούγονται με περίπου εξακόσια άτομα παρόντες εκείνο το βράδυ και έχουν εγγραφεί σε κασέτα, όπως ο ίδιος έφερε κήρυγμα του με τίτλο «Κύριοι αποτελεί αυτό ο χρόνος που;" Είπε στους πώς σε όραμα ήταν στην πλευρά ενός βουνού, αφαιρώντας ένα ξάνθιο από το κάτω μέρος του παντελονιού, όταν ξαφνικά συγκλονίστηκε από κραταιό έκρηξη, στη συνέχεια, επισκέφθηκε με επτά αγγέλους. Παραδέχτηκε προς την συναγωγην ότι ότι δεν ήξερε το νόημα αυτού του οράματος. Η όραμα τον προβλημάτιζαν υπερβολικά, και κατά τις εβδομάδες που που ακολούθησε, ανέφερε σε άλλους που ίσως να σκοπός του Θεού στη ζωή του είχε εκπληρωθεί και αυτός ήταν που πρέπει να θανατωθούν σε μια έκρηξη. Αναρωτήθηκε αν οι άγγελοι αυτοί ήσαν να να φέρουν το σώμα του μακριά όπως είχε γίνει για τον Μωυσή.

Προσεχώς μετά από αυτή την εμπειρία του οράματος που, μετακόμισε με την οικογένειά του να Tucson της Αριζόνα και εγκαταστάθηκε εκεί. Κήρυττε μερικά κηρύγματα και άρχισε να ταιριάζουν στη ζωή σε αυτή την κοινότητα της ερήμου, αλλά εξακολουθεί να είναι το όραμα αυτόν στοιχειώσει. Η ώρα του σύντομα να είναι επάνω; Πότε θα ήταν αυτό;

Όπως μαρτυρά και το φύση του ως άνθρωπος σε εξωτερικούς χώρους και κυνηγός, βρήκε τον εαυτό του απολαμβάνοντας ένα αγαπημένο άθλημα της περιοχής, το κυνήγι του άγριου χοίρου έρημο γνωστή ως javelina. Ηταν κατά τη διάρκεια ενός τέτοιου ταξιδιού κυνηγιού, ότι η ανησυχητική όραμα εκπληρώθηκε.

Η ημερομηνία ήταν 7 Μαρτίου 1963. Ηταν πρωί και ο αδελφός Μπράνχαμ είχε απομείνει από την κατασκήνωση για να βοηθήσει τους αδελφούς αυτού και τους συναδέλφους - κυνηγούς, αδελφούς Fred Sothmann και Eugene Norman, εντοπίστε το άπιαστο javelina. Ως συνήθως είχε ήδη επιτυχής στο κυνήγι για, ζώο του. Σκαρφάλωνε σε μια κορυφογραμμή, έχοντας κατευθύνεται τους άλλους στον διαδρομή μπορούν θα πρέπει να λάβει για να συναντήσει μία αγέλη οι χοίροι οποία που είχε δει προηγουμένως και θα τους πιέζουν προς τα κάτω στους άλλους. Αναπαύεται στο επάνω της κόψης για μια στιγμή, παρατήρησε υπήρχε ξάνθιο επί του παντελονιού πόδι. Λίγο μετά ο εργαζόμενος είχε συμπληρώσει να το αφαιρέσετε, α φύσημα κούνησε από το βουνό και ως το έδαφος ρυτίδωσε από κάτω του, πήδηξε στον αέρα, μην ξέροντας τι είχε συμβεί ή τι να περιμένουμε το επόμενο. Εκεί στον ουρανό πάνω, αυτόν, εμφανίστηκε επτά μικροσκοπικές κουκίδες, σαν τα αεροπλάνα. Λιγότερο από ένα κλείσιμο του ματιού αργότερα αυτές οι τελείες εμφανίστηκε πριν από αυτόν - μια πυραμίδα των αγγέλων με μία ισχυρός άγγελος στο πάνω και τρία μικρότερα αγγέλων κατά μήκος κάθε πλευρά. Μόλις όπως λέει ο Παύλος ότι είχε καταφέρει να συμβαδίσει στην τρίτο ουρανό, έτσι ο αδελφός Μπράνχαμ διηγήθηκε ότι ήταν «καταφέρει να συμβαδίσει» εις το μεσον αυτής της αγγελικό αστερισμού. Συνήχθη το αυτή τη στιγμή που της δόθηκε η Επιτροπής: «Επιστροφή πίσω Ανατολή από όπου ήρθε και, από την αποκάλυψη και το όραμα, ο Θεός θα ανοίξει τις επτά σφραγίδες ότι τα οποία σφραγίζονται μυστήριο δεδομένου ότι τον Ιωάννη τον Αποκαλυπτής έγραψε αυτά στο βιβλίο της Αποκαλύψεως!"
[Το βιβλίο της Αποκάλυψης.]   [Επτά σφραγίδες.]

Οι αδελφοί με τον γνώριζαν της στο όραμα και είχαν βιώσει την τρεμώδεις του βουνού, αλλά, εξ όσων γνωρίζω, δεν είχαν επίγνωση της παρουσία των αγγέλων οι. Αδελφός Μπράνχαμ αυτά χρεώνονται εκείνη τη στιγμή να μην πείτε οιαδήποτε ανθρωπογενής ό, τι είχαν δει και ακουστεί. Φεύγοντας από Tuscon στις 13 Μαρτίου 1963, επέστρεψε στην Jeffersonville. Από τις 17 Μαρτίου έως τις 24, που διακήρυσσε την πιο καταπληκτική και διαφωτιστική σειρά των κηρυγμάτων που έγινε ποτέ γνωστή μέσα στην εκκλησία.

Λήψη ενός φώκιας κάθε βράδυ, αυτός, από την άμεση αποκάλυψη και έμπνευση του Αγίου Πνεύματος κάθε μέρα, κήρυξαν το μυστήρια της Θεού την οποία ο Θεός δέσμευση που είχε αναλάβει Δανιήλ δεν θα ήταν αποκαλυφθεί μέχρι τον καιρό του τέλους. Αυτό ήταν πως ο χρόνος μίλησε για στις γραφές, το τέλος χρόνο, και ο Θεός μίλησε μέσω του ο προφήτης του, όπως είχε πραγματοποιούνταν πάντοτε, αλλά αυτή τη φορά η λέξη ήρθε με έναν τρόπο της αποκάλυψης ότι είχε ποτέ πριν ομιλούνται για τον άνθρωπο. Η νύφη ήταν δείξει ότι πολλούς από τα πράγματα που έψαχναν ήσαν ήδη παρελθόν. Συνήχθη το ήδη χρόνο για τη νύφη να "κάνει εαυτό της είναι έτοιμη."

Αν εξετάσει φωτογραφία του επιστήμη - μπλέκοντας σύννεφο, μπορείτε να βλέπε το πρόσωπο του Κυρίου Ιησού Χριστού σε αυτήν, αναζητούν και αντιμετωπίζει στην ανατολική, με τα μαλλιά, όπως το μαλλί, ως ο Ιωάννης ο Αποκαλυπτής του είχε δει. Ο ίδιος δεν εμφανίζονται ως ένας νεαρός άνδραςως ήταν όταν κρεμάστηκε σε ένα σταυρό σε τριάντα τρία, αλλά όπως ο ίδιος ποιος είναι ο δικαστής του κόσμου. Μπορεί να είναι δύσκολο για μερικούς ανθρώπους να καταλάβουν, αλλά κάνει το, δεν λένε, στις γραφές σε πολλά μέρη για ότι όταν ο υιός του ανθρώπου αποκαλύπτεται, όταν εμφανίζεται, θα υπάρχουν σύννεφα;

... Μεταφράστηκε από "The Acts of the Prophet"

Λήψη - ( Αγγλικά )  "Sirs is this the Time"

Διαβάστε το λογαριασμό στο...
  "The acts of the Prophet" - Pearry Green.


   Λήψη...


Hub μηνύματος....Επιλέξτε τη γλώσσα σας και κατεβάστε δωρεάν μηνύματα του Αδελφού Μπράνχαμ.


Το μυστήριο του Χριστού.

Αγγλικά Ιστοσελίδα του Ενημερωτικού

Το βιβλίο της Αποκάλυψης.

Η Αρπαγή έρχεται.

 

Μείζονες διδασκαλίες του μηνύματος.

Η υπερφυσικό σύννεφο.

Πυλώνα της φωτιάς.

 

Καλά νέα.
Ο Ιησούς πέθανε για την αμαρτία σας.

Νερό Βάπτισμα.

 
 

Η Σεκίνα δόξα του Θεού.

Ο τάφος είναι άδειο
Αναστήθηκε.

Επτά εκκλησίες της Ασίας.

Επτά σφραγίδες.

Τα Θεότητα εξήγησε.

Προπατορικό αμάρτημα. Μήπως ήταν ένα μήλο την;

Το όνομα του Θεού.

Το Όραμα Της Πάτμου.

Η διδαχή Βαλαάμ.

 

H διδαχήν των Νικολαϊτών.

  Η Αγία Γραφή λέει....

Ἰδού, ἐγὼ θέλω ἀποστείλει πρὸς ἐσᾶς Ἠλίαν τὸν προφήτην, πρὶν ἔλθῃ ἡ ἡμέρα τοῦ Κυρίου ἡ μεγάλη καὶ ἐπιφανής·

καὶ αὐτὸς θέλει ἐπιστρέψει τὴν καρδίαν τῶν πατέρων πρὸς τὰ τέκνα καὶ τὴν καρδίαν τῶν τέκνων πρὸς τοὺς πατέρας αὐτῶν, μήποτε ἔλθω καὶ πατάξω τὴν γῆν μὲ ἀνάθεμα.

Μαλαχίας 4:5-6


Κάντε κλικ σε μια εικόνα για να κατεβάσετε την πλήρη εικόνα.


Στύλη πυρός.

Υπερφυσικό σύννεφο.

Acts of the Prophet

(PDF Αγγλικά )

Chapter 11 - The Cloud

(PDF Αγγλικά )

Πριν....

Μετά....

Εκεί τον σταύρωσαν.

Το μέρος του κρανίου.

The Indictment

(PDF - Αγγλικά)

Η Ιστορία της Ζωής του Μπράνχαμ.
(PDF)

Pearry Green personal
testimony.

(PDF - Αγγλικά)

Υπότιτλους βίντεο κλιπ.


Η εκστρατεία του Σικάγου.