Gud er Lys.


  De Retsakter Profeten serie.

Gud er Lys.


Pearry Green.

1 Johannes 1:4-5,
4 Og dette skrive vi til eder, for at eders Glæde må være fuldkommen.
5 Og dette er det Budskab, som vi have hørt af ham og forkynde eder, at Gud er Lys, og der er slet intet Mørke i ham.

Johannes, den elskede discipel af Herren Jesu Kristi, han var så tæt en ven til Jesus at han ofte ville placere hovedet på Jesu barm. At være tættest på ham, han må have kendt, at Jesus var en mand. Men Johannes' Evangelium, skrevet efter korsfæstelsen, opstandelse og opstigning af Jesus, begynder med ordene, “I Begyndelsen var Ordet, og Ordet var hos Gud, og Ordet var Gud... Og Ordet blev Kød og tog Bolig iblandt os, og vi så hans Herlighed,...” Det var klart, at Johannes havde oplevet en åbenbaring mellem tiden af hans personlige fællesskab med Jesus af Nazareth og det tidspunkt, hvor han skrev sit evangelium. Johannes åbenbaring fortsatte for i hans brev skriver han: “Og dette skrive vi til eder, for at eders Glæde må være fuldkommen. Og dette er det Budskab, som vi have hørt af ham og forkynde eder, at Gud er Lys...” Første John kendte Jesus som en mand, derefter ordet til sidst som lys. Lys i en Bibelsk forstand er det, der fordriver mørke, som tillader en at se med hans åndelige øjne.

Lad os undersøge de erfaringer, som Moses med Gud som lys. Hans første kontakt med det overnaturlige fænomen Gud, kom som Gud dukkede op i en busk det brændte, men blev ikke fortæret. Moses vendte sig til side at se dette, som trodsede sanserne og Gud talte til ham, og leveret til ham instruktioner at han skal tage til Israels børn i Egypten. Den næste sådant tilfælde opstod, da Moses førte Israels børn ud af trældom og de blev ledsaget af Ildstøtte om natten og Skystøtten om dagen. Skriften påpeger at Gud ikke fjernede enten af disse vejledende tegn. Senere da Moses klatrede bjerget til at søge Gud, siger Skriften at en stor sky dækkede bjerget, “og medens HERRENs Herlighed viste sig for Israeliternes Øjne som en fortærende Ild på Bjergets Top,... gik Moses ind i Skyen og steg op på Bjerget. Og Moses blev på Bjerget i fyrretyve Dage og fyrretyve Nætter.” Som andre steder i skrifterne dette kaldes “Herrens herlighed.”

Ezekiel rapporterede, at da han var i ånden han så "Guds visioner". Han talte også om en hvirvelvind... ud af nord, en stor sky og en ild i foldning sig selv, og en lysstyrke var om det, og ud af midten deraf som farven på rav, ud af midt i ilden.” (Bemærk hvirvelvinden ud af nord, og genkalde hvirvelvind, der var kommet til Bror Branham, ud af nord, kapitel 12.) Ezekiel taler i 1:26-28, af en trone og at udseendet af den ene på tronen fra lænden ned var “noget som Ild” men fra lænden op “noget som funklende Malm” [“som farven på rav.” -Engelsk KJV]

Moses gør omtale af ild, men nævner ikke farven rav som gør Ezekiel. Men, hvad er den normale farve af ild? Det kunne skiftevis beskrives som rødlig - gul, eller rødlig - orange eller gullig grøn, der er rav.
-----

Hvis der er et mysterium om denne oplevelse af Johannes [Åbenbaring 1], og stemmen i den syvende engel er at afslutte mysterierne, så dette mysterium skal gøres klart også for denne generation. Faktisk har ingen anden generation set, meget mindre havde indspillet på film, Ildstøtten. Fra dagen for hans fødsel, gennem hans drengeår, og ind i hans ministerium, Bror Branham blev godt bekendt med udseendet af dette lys. Som en dreng rapporterede han farven som værende gullig - grøn. Endelig opdagede han den gullig - grønne hedder rav. Lyset syntes for mange i 1933 på Ohio-floden, men blev ikke fotograferet på det tidspunkt. Den 24. januar 1950, i Houston Texas, der blev taget et fotografi, der registrerede lyset. Dette fotografi blev undersøgt af George J. Lacy, FBI-eksaminator af spørgsmålstegnede dokumenter, Houston Texas, og udtalt autentisk.

I slutningen af 1958, Gud igen sat scenen for et fotografi af hans overnaturlige lys på Lakeport, Californien, Fairground. En fotograf med fremragende udstyr tog to farver skud af Bror Branham mens han prædikerede. Det første billede var normalt og indeholdt alle detaljer i scenen: prædikestolen, mikrofonen, Bror Branham prædikerer, et elektrisk tavle på væggen, og et stort arrangement af liljer i en vase på gulvet foran prædikestolen.


Før...

Efter...

Det andet billede, fra den samme placering, indeholdt også disse detaljer, men det var ikke et normalt billede. Dette billede indeholder meget yderligere detaljer det var ikke set af de tilstedeværende. Bag Bror Branham, og ser ned over ham, er en perfekt profil af et ansigt der kun kan beskrives som ansigtet af Jesus Kristus. En overnaturlig alter og syv licks af ild som der tales om i Åbenbaring som "Guds syv ånder" som er "før tronen" er også til stede i billedet. De liljer synes at være vokset til en stor størrelse; De strækker sig nu over Bror Branhams hoved i billedet (Kristus - Liljen af dalen). Herrens engel ses også på dette billede med et tog af brand fortsætter fra ham som også konvolutter Bror Branham. Englen har licks af ild stikker ud fra hans fingerspidser.
-----


   Ildstøtten - Skulder.

På bagsiden af Soul Harbour kirke i Dallas, Texas, i marts 1964, en anden mærkelig fotografi af Bror Branham blev taget som afslørede et overnaturligt lys. Lyset dukkede op i dette foto som en mærkelig slikke af ild over profetens højre skulder. (Folk der kendte Bror Branham er bekendt med det faktum at han altid bar sin højre skulder lavere end hans venstre. Den salvelse var altid på hans højre, hvor Herrens engel stod.)
-----

I spidsen for Alvernon Way Street, i Tucson, der er en sti, der fører opad ind i den massive Catalina bjergene til et højdepunkt kaldet Finger Rock. Højdepunkt er synlig fra byen. I februar 1965, Bror Branham, med en byrde på hans hjerte for at søge tilladelse at prædike sandheden om ægteskab og skilsmisse, klatrede opad langs denne sti til en kløft under Finger Rock.

Der er han flittigt søgte Gud i bøn og mens han bad i den canyon, en stor ravfarvet skyer, formet som en paraply, blev set at stige ned over bjerget toppen og at stige igen. Forestillingen blev gentaget tre gange  og blev tydeligt set fra byen. Skolebørnene blev endda udgivet fra skolen i fyrre og fem minutter for at se dette fænomen. Det var på dette tidspunkt, at Bror Branham modtaget inspirationen til at vende tilbage til Jeffersonville og prædik sandheden om ægteskab og skilsmisse. Denne mægtige åbenbaring var måske den største budskab for alle til Kristi brud i at hjælpe dem at rette op deres liv. Endnu engang Gud handlede som Han har gennem hele historie, vises i Ildstøtten at tale med mennesket, og beviser igen, at Gud er lys.

Hvis kun mænd kunne se...

Oversatte uddrag fra...
Acts of the Prophet - Chapter 13.
(PDF Engelsk)


Første Johannes
kendte Jesus
som en mand,
derefter ordet
til sidst som Lys.